SOBRE NOSALTRES

Sensi Tapas va obrir les seves portes per primera vegada el 2006 i ha encantat clients de tot el món amb les seves delicioses tapes, el seu vi i l’energia especial. 

Una versió original de les tapes mediterrànies modernes en un entorn vibrant que porta el tradicional bar de tapes a el següent nivell.

Situat a l’emblemàtic barri Gòtic de Barcelona, Sensi Tapas s’inspira directament de la ciutat comtal i els seus voltants, barrejant l’encant de barri gòtic amb una selva fresca.

Inspirat pel nostre lema “Come, bebe, la vida es breve”, Sensi Tapas ofereix una experiència gastronòmica única, combinant les qualitats d’un restaurant de tapes modern amb la vibrant Barcelona.

Segueix Facebook | Segueix Instagram

Visita Trip Advisor

TAPES

Amb molt més que tapes tradicionals, la nostra cuina té influències franceses, asiàtiques i mediterrànies. Utilitzem només ingredients de qualitat, recentment hem afegit molts més ingredients de “km zero” i estem incorporant més productes orgànics.

També tenim opcions vegetarianes i veganes, ¡assegurant-nos que hi hagi delicioses opcions de tapes per a tots!

VI I CÒCTELS

La nostra selecció de vins locals espanyols ha estat acuradament seleccionada. Catalunya és una de les regions vinícoles més emocionants i dinàmiques d’Espanya, i de l’món. Hem inclòs també una selecció de vins ecològics, naturals i biodinàmics.

Us recomanem que comenceu el sopar amb un dels nostres còctels Sensi, creat pel nostre mixòleg.

Segueix Facebook | Segueix Instagram

Visita Trip Advisor

ESDEVENIMENTS PRIVATS

A Sensi Tapas us garantim un servei excepcional en qualsevol esdeveniment. La professionalitat i la diversió marcaran la diferència. Amb menús especials per a grups, podem organitzar una experiència gastronòmica completa per a qualsevol esdeveniment. Disposem de l’espai perfecte per celebrar reunions de negocis o reunions més informals. La nostra experiència durant més de 10 anys garanteixen un esdeveniment excepcional.

Per a més info: info@sensi.es

RESERVES

Per reserves al mateix dia després de les 19h si us plau truqui: +34 932 506 149 +34 932 528 841

SEGUEIX INSTAGRAM

Segueix Sensi – instagram.com/sensigroup

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Carrer Ample 24, Barcelona 08002

Tel: +34 932 528 841 · tapas@sensi.es