the best tapas experience in Barcelona
the best tapas experience in Barcelona

SOBRE NOSALTRES

La millor experiència de tapes a Barcelona

Gourmet Sensi ofereix una autèntica experiència gastronòmica de “tapes i platets” al Barri Gòtic. Sorprendrà els teus sentits.

Gourmet Sensi va obrir les seves portes per primera vegada l’any 2015 i porta servint les tapes més gourmet de Sensi des de llavors. Un espai modern, lluminós i càlid en un ambient Barcelonès, fresc, divertit i dinàmic.

Gaudeix d’unes de les tapes més gastronòmiques i modernes del Barri Gòtic de Barcelona. Deixa’t emportar per les vibracions de la nostra música, sentint l’energia de Barcelona i desperta les teves papil·les gustatives amb les nostres tapes fetes per compartir amb amics. Com diem: “Menja, beu, la vida és breu!”.

Segueix  Facebook | Segueix  Instagram

Gourmet Sensi Barcelona
Sensi Background

Visita Trip Advisor Trip Advisor

MENJAR

El que experimentaràs a Gourmet Sensi són més que unes tapes clàssiques. Busquem contínuament sorprendre als nostres clients, i és pel que actualitzem la nostra carta segons la temporada. Utilitzem ingredients de qualitat, i a més a més, ara treballem també amb molts ingredients K.M0 i orgànics.

Si ets vegetarià o vegà, no t’has de preocupar! També tenim opcions per tal de que tothom pugui gaudir de Gourmet Sensi!

gourmet-background

BEGUDES

Hem dedicat molt de temps i esforç en visitar Catalunya i més enllà per trobar els millors vins locals catalans i espanyols. A Gourmet Sensi posem gran cura en la cerca d’excel·lents vins espanyols, pel que recentment hem incorporat nous vins orgànics, naturals i biodinàmics. 

A més a més, no et perdis els nostres còctels! Et recomanem que comencis o acabis el teu sopar amb un dels nostres còctels d’autor Sensi. 

Segueix  Facebook | Segueix  Instagram

Sensi Background
Gourmet Sensi Barcelona
Gourmet Sensi Barcelona

Visita Trip Advisor

ESDEVENIMENTS PRIVATS

A Gourmet Sensi garantim un servei excepcional en qualsevol esdeveniment. La professionalitat i la diversió marcaran la diferència. Amb menús especials per grups, podem organitzar una experiència gastronòmica completa per a qualsevol esdeveniments en particular. Comptem amb l’espai perfecte per realitzar reunions d’empresa o tertúlies més informals. La nostra experiència durant més de 10 anys garanteix un esdeveniment excepcional. 

 Per a més informació: info@sensi.es

gourmet-background

RESERVES

* Només acceptem reserves en línia
* Per a qualsevol pregunta relativa a una reserva, poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic a gourmet@sensi.es

Dilluns – Dijous: 18:00 – 00:30 (reserva final a les 22:45)
Divendres – Diumenge: 18:00 – 00:45 (reserva final a les 23:00)

Sensi Background
gourmet-background

La millor experiència de tapes a Barcelona

Calle de Milans 4, Barcelona 08002

Tel: +34 936 736 265 · gourmet@sensi.es

Trip Advisor
routard
Petit Futé
La millor experiència de tapes a Barcelona
Le Bistro Sensi logo